Boka en travresa till Göteborg

Är du travfantast? Då bör du absolut besöka Göteborg och Åbytravet. Där hålls många stora lopp vilket gör det till ett perfekt resmål för dig som gillar hästar. Vem vet, kanske vinner du så stort så att hela resan till och med betalar sig själv.

Panoramabild över GöteborgAtt gå på trav är både spännande och roligt. Passar du dessutom på att tippa på hästarna når upplevelsen nya nivåer av spänning. För att travresan ska bli riktigt angenäm är det dock viktigt att boka ett bra hotell. I Göteborg hittar du https://www.elite.se/sv/hotell/goteborg/, två hotell med utomordentlig komfort.

Därför är det smart att bo på Elite Hotel

Varför ska du då välja just Elite när du letar efter hotell i Göteborg? Svaret är mycket enkelt. Elite har två centralt liggande hotell som gör att du enkelt kan ta dig till sevärdheter i staden. Varför inte besöka Hisingen och bada på Lundbybadet eller se Eriksbergskranen mellan loppen? Staden har dessutom massor att erbjuda i form av nöje, mat och dryck. Dessutom sägs atmosfären i Göteborg vara vänligare än i många andra svenska städer. Bara det gör det värt att boka en övernattning på Elite Hotel i staden.

Hotellen erbjuder dessutom hög komfort och en lyxig miljö, något som är välbehövligt efter en hel dag på travbanan.

En resa som passar alla

Även om du inte brukar gå på trav kan en travresa till Göteborg vara riktigt trevlig. Har du ännu inte besökt en travbana är det på tiden att du gör det. Få saker går upp emot att se snabba hästar springa fort i jakt på segern. Det är en mer nagelbitande upplevelse än den mest spännande deckare. Dessutom kan du kombinera travet med en god middag på stan och en härlig natts sömn på lyxiga Elite Hotel.